Diverse Skönhet

Nygart och Akademikliniken blir AK Nygart

ak nygart

De framstående svenska plastikkirurgerna på Akademikliniken slår nu ihop sina påsar med sina danska kollegor på Nygart. Tillsammans bildar de AK Nygart, Nordens mest kompletta kedja med privata sjukhus för rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Akademikliniken har sedan tidigare en stark närvaro i Sverige och Norge, under det nya namnet får företaget ett antal kliniker i Danmark. AK Nygart erbjuder ett fullt sortiment av ingrepp och behandlingar med ett särskilt fokus på bröstförstoringar.

Akademikliniken är en av Sveriges äldsta skönhetskliniker och grundades redan 1991. De bägge grundarna Per Hedén och Jan Jernbeck är välkända av den svenska allmänheten efter flertalet inhopp i teverutan där de delat med sig av sina djupa kunskaper inom plastikkirurgi.

Nygart är en av Danmarks mest välkända skönhetskliniker. Företaget grundades 1997 och har tre kliniker i Köpenhamn, Lyngby och Aarhus.

AK Nygart är ett företag med patienten och skönheten i centrum. Vare sig det gäller rekonstruktiv eller estetisk kirurgi så finns det  kirurger med djupa kunskaper till hands. Företaget tänker också på framtiden och bedriver aktiv forskning inom disciplinen.

Bröstoperationer är lite av AK Nygarts specialitet. När man tänker på plastikkirurgi är det ofta bröstförstoringar som förknippas med området. För många kan brösten vara ett känsligt ämne. Just brösten är en stor del av att vara en kvinna och är man inte nöjd med vad man har kan det påverka livskvalitén. Det betyder inte att plastikkirurgi alltid är det rätta valet men i en hel del fall kan det ha en fantastisk inverkan på självförtroende och livsglädje. Vissa patienter har varit missnöjda med sina bröst hela livet, andra har gått igenom stora förändringar i livet såsom graviditet/amning, en stor viktminskning eller bröstcancer. Vilket skäl du än må ha förlorar du ingenting på en konsultation med en kirurg hos AK Nygart. Ni kan då tillsammans komma fram till om en bröstoperation är rätt just för dig.

AK Nygart erbjuder tre olika bröstoperationer. Först ut har vi den klassiska bröstförstoringen, ett ingrepp som fortsätter öka i popularitet och som har blivit allt säkrare det senaste decenniet. Komplikationer med implantaten är numera sällsynta. Om något skulle gå fel inom de första tio åren får patienten ett bidrag på 1000 euro till nya implantat. Dessutom ingår en förlängd garantitid på fem år mot kapselbildning. Som patient kan du alltså känna dig helt trygg med en bröstförstoring från AK Nygart.

Den andra typen av bröstoperation AK Nygart erbjuder är bröstförminskningar. Många kvinnor lider av för stora bröst som orsakar smärta och ont i ryggen. Vid en bröstförminskning avlägsnas både hud och bröstvävnad. En bröstförminskning kan faktiskt kombineras med implantat för att förbättra det färdiga resultatet.

Den tredje typen av bröstoperation är bröstrekonstruktion, även känt som bröstlyft. Vid en bröstrekonstruktion avlägsnas överflödig hud för att återskapa bröstens ungdomliga utseende. Detta är ett ingrepp som är användbart när brösten förlorat sin ursprungliga form och elasticitet. Självklart kan ett bröstlyft kombineras med en bröstförstoring för ett ännu bättre slutresultat.

Självklart erbjuder AK Nygart även andra ingrepp och behandlingar. För ett ungdomligare ansikte finns det klassiska ansiktslyftet. Detta kan kombineras med andra ingrepp, till exempel näsplastik och läppkirurgi. AK Nygart har också toppkirurger inom mage, armar och ben med ingrepp såsom fettsugning och lårplastik.

Plastikkirurgi har blivit billigare med åren och AK Nygart erbjuder konkurrenskraftiga priser. Dessutom finns finansiering att tillgå. För att boka en konsultation kan du antingen slå en signal eller använda formuläret på hemsidan.

AK Nygart hälsar alla nuvarande och framtida kunder varmt välkomna till en ny era inom plastikkirurgi.