Diverse

Trött på undermåliga fotbollsmål till trädgården?

Ett företag som funnits i flera år på den danska marknaden erbjuder nu sina produkter i Sverige. Det handlar om Homegoal, ett företag som specialiserar sig på att bygga fotbollsmål till trädgården som slår det mesta. Tidigare har fotbollsmål till trädgården varit lite av en slit-och-släng vara. Målet har kanske klarat en sommar men sen bär det av till närmsta bensinmack för att inhandla ett nytt. Dessa mål är ofta gjorda i plast och erbjuds i en storlek. Homegoal är här för att ändra på detta! Företagets fotbollsmål till trädgården sätter kvalitén först, tätt följt av estetik och flexibilitet. Homegoals fotbollsmål till trädgården tillverkas av det bästa tryckimpregnerade virket. Det ser inte bara snyggt ut, det håller för både hårt spel och nordiskt klimat.

 

Homegoals fotbollsmål till trädgården finns i tre olika storlekar. Micro passar de minsta barnen medan Mini är ett lite större fotbollsmål som passar även äldre barn. Om man har gott om utrymme och även de vuxna vill delta skall man satsa på storleken Senior. Eller varför inte två stycken? Då kan hela tjocka släkten vara med och spela när det vankas grillfest till sommaren. Förutom olika storlekar så kommer Homegoals fotbollsmål till trädgården i två olika utföranden, Classic och Pro. Classic är modellen som kostar lite mindre utan att göra avkall på kvalitén. Om man väljer Pro kommer ens fotbollsmål till trädgården med extra lager träskydd, dessutom finns Pro-modellen i tre olika färger: natur, vit och svart.

 

Ett fotbollsmål ger oändligt med fördelar

Vilken modell eller storlek du än väljer på ditt fotbollsmål till trädgården så är fördelarna uppenbara. Det finns en anledning till att fotboll är världens populäraste sport, nämligen att det är en av de roligaste som dessutom kan utövas av i princip vem som helst. Med ett eller två fotbollsmål till trädgården kommer familjen inte bara ha väldigt roligt utan också förbättra sin hälsa. Något att tänka på när samhället i stort blir allt mer stillasittande.

 

Så om du och din familj tidigare varit missnöjda med utbudet av fotbollsmål till trädgården så är väntan på en riktig kvalitetsprodukt äntligen över. I sommar hoppas vi att det regnar fotbollsmål till trädgården istället för vanligt regn. Självklar erbjuder Homegoal också alla tillbehör som kan behövas till en fotbollsmatch i trädgården. Förutom fotbollsmål till trädgården finns det väsentligheter som fotbollar, koner och hörnflaggor. Din trädgård kommer aldrig mer vara sig lik.

Homegoal er oprindeligt fra Hørsholm, og der sælges selvfølgelig også fodboldmål til haven til det danske marked.